Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Hadereklamer har et formål....

Ovenstående er overskriften på den nyeste hadereklame og er et udtryk for en læsers "konspirationsteori" vedr. denne hjemmeside. Indlægget gengives her i sin fulde ordlyd:


  Indenfor reklame branchen er det vigtigt med opmärksomhed.......det har I jo hermed givet dem.....og ALLE her kan derfor klasses som "nyttige idioter"....

  PR-mennesker er utroligt cyniske......jeg kender masser!.....det handler ikke om at reklamen skal väre flot eller sådant noget...det handler om at skabe emotioner - gode eller onde....det er ligemeget.....deres opgave er at sprede produktens navn.

  Man skulle jo kunne tro at en "hade-reklame" görer at man köber mindre.....Sådan er det IKKE...tvärimod...köber din "hjerne" sådant som den underbevidst "har hört för"


  Ja det lyder märkeligt huh?.....sådan er det---og derfor er I allesammen her "nyttige-idioter"...Skulle ikke forbavse mig et öjeblik hvis det var en PR firma der ejer den her side...

  --
  NuN


Vi lader den stå et øjeblik.

Vores (Hadereklamer.dk's) reaktion på dette indlæg kan ses i kommentarerne til denne nyhed, hvor alle selvfølgelig er velkomne til at give deres besyv med.

2003-03-03-09:00:00
Tommy

Kommentarer:

Selvfølgelig har hadereklamer.dk et formål. Dette formål er at give os et talerør hvorigennem det er muligt at råbe vagt i gevær overfor de virksomheder der laver elendige reklamer. Sitet her blev oprindeligt lavet pga. Danica's elendige reklame som kan læses om her.

Vi samarbejder på ingen måder med de virksomheder om hvis reklamer der bliver skrevet. Nærmest tværtimod. Vi opfordrer bestemt folk til IKKE at købe deres produkter så længe de laver elendige reklamer og skulle nogen finde på at trække på smilebåndet, når de læser ting her på sitet så er vores formål så rigeligt opfyldt.

God fornøjelse. :-)
2003-03-03-09:09:00
Tommy

Jeg synes ligeledes Hadereklamer redaktion er fyldt med idioter, men udover det kan jeg overhovedet ikke tilstlutte mig NuNs synspunkter. Jeg synes Colgate reklamer er idiotiske, da jeg ikke mener en forvokset hamster med et overbidsproblem er i en position til at give relevante informationer tandpasta, og som følge af det køber jeg ikke Colgate. Det er et bevist valg.Og jeg træffer tilsvarende valg i andre situationer, medmindre jeg rent faktisk har haft gode erfaringer med et produkt, der er offer for en skod reklame.

Hvis folk vælger at tage stilling til en reklame istedet for blot at huske navnet, vil de heller ikke købe et produkt, som de kender via en skod reklame. Men gør de det? Næ, og det ved reklame folk vil efterhånden, og som følge af det, har de valgt at appellere til folks dumhed... Den er der jo også rigeligt af derude.

Dan
2003-03-04-12:47:00
Dan

Man fatter jo slet ikke at du kan komme med sådan en velformuleret smøre. ;-)
2003-03-27-12:00:00
Tommy

Du må være idiot?
2008-01-02-22:49:00
Idiot

Som om vi er så dumme, at købe et produkt fordi vi har set nogen omtale det herinde? .. Bare fordi nogen omtaler CilitBang som noget lort - går jeg sgu ikke ned og køber det, for jeg hader også selv de lorte reklamer med "BANG og snavset er væk".. Hihihi, total sjov reklame, hva? -.-
2008-01-02-23:39:00
Malene

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: