Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Boxer TV

Oh my goodness, den reklame med svenske 'Robert' fra Boxer TV er da til at få syg i hovedet af! Det er sindsygt, som de reklamer han medvirker i kan få mig til at lette fra sofaen, og bare have lyst til at gå ud og drukne mig selv!

Misforstå mig ikke - jeg arbejder selv med reklamer, så jeg kan sagtens forstå dens sammensætning, og den er faktisk god. Det er bare det der irriterende finish, med Robert, og jordens dårligste slogan der gør den reklame så dårlig.

Så kære Boxer: Robert var meget godt til at introducere os alle sammen til jeres produkt, men vil I ikke nok være søde at skære nød på følgende:

1: Gale svenske kvinder. Hende der i 'Melodi Grandprix'-reklamen, der kommer med jordens mest underlige ansigtsudtryk, da hun på svensk siger "med den antenne vi allerede havde på taget'. Ideen er god, men lav det om. Hun virker mere som Honeymonster på kokain end en kvinde som er begejstret.

2: Rablende idioter. Manden i ovennævnte reklame er da dummere end en dør. Der er ikke noget signal på fjernsynet. Hvad gør han? Tæver fjernbetjeningen. Det var også mit naturlige valg.. Not.

3: Lidt mindre Robert. Når I nu har valgt at Robert skal have jordens mest irriterende stemme, kan I så ikke nok dæmpe ham lidt. Han er bare en lille smule for meget, fordi man fra produktionens side har valgt pitche hans stemme til det der er tæt på det uudholdelige - og derfor bliver det.

Så kære selskab bag reklamen: Rigtig god reklame, bare prøv at ændre nogle ting, sådan så den blive mere udholdelig.

Ansvarlig for reklame:

Boxer TV.

Klik på firmanavn for oplysninger og kontaktinfo.

2009-07-04-22:29:00
Reklamegeni2162

Kommentarer:

Mange tror netop som du at reklamer handler om at være underoldende, men dårlige reklamer huskes, fordi Robert, er så mega dårlig, så du husker ham, men ikke så dårlig at du ikke vil købe boxer. Reklamen er jo mega god, for Boxer TV... Vil du underholdes må du squ selv gøre det.
2009-07-11-01:42:00
plx

Enig, reklamen etablerer sig et navn.

Dog vil jeg ikke købe Boxer, fordi reklamen er retarderet dårlig!
2009-07-14-01:29:00
Forfatteren

Jeg vil ikke købe boxer (el. andet digitalt crap) fordi de bliver overvældende pisse-dyrt, hvis man øsnker at kunne optage 2 programmer samtidig med at der ses 2 andre programmer i huset. Det koster lige 4 digitale strømme + 4 bokse med tilhørende kort.

Det holder bare IKKE!
2009-07-18-11:21:00
Tommy

Du kan sammenligne det med Cillit BANG reklamen. Hvor munden overhovedet ikke følger stemmen.

Det handler om og lave reklame som folk vil huske..
2009-08-30-22:30:00
ReeAct

Jeg har så bevidst fravalgt Boxer pga. reklamen... Den virker ikke.
2010-02-20-23:40:00
Gud

Den seneste med idioten, der råber HOLD KÆFT i alle retninger, er så tæerkrummende anstrengende, at man virkelig tænker - find et reklamebureau. For det KAN ikke være et reklamebureau, der har lavet det lort!
2010-04-15-19:05:00
Anonym

De Boxer reklamer er skræmmende dårlige. Største årsag til at man zapper væk fra kanalen. Om boxer så var den sidste mulighed for at se fjernsyn så hellere være fri...

Oveni hatten så er det en kendsgerning at kanalerne i boxer er dyrere like for like...

Jeg får kvalme....!
2017-10-24-21:40:00
Jens

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: