Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Hjælp til reklame!

Jeg vil starte ud med at sige, at dette indslag sikkert ikke vil falde i god jord hos visse, da det ikke er kritik af en reklame, men jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg ellers skal henvende mig for støtte.
Min far og jeg har væddet 100 kr. om, hvorvidt det er Helle Fagralid, der spiller med i en af Orifarms TV-reklamer. Der er tale om den, hvor en familie er samlet for at spille kort, hvorefter moderen rejser sig og går udenfor i blæsevejr for at ryge. Datteren bliver ved med at råbe "Moar, alle dine 8'ere", og da moren får tilbudt nikotinplaster eller lignende med ordene "Har du huset at yellow", råber moren tilbage til datteren "Kommer nu!".
Er der nogen, som kender navnet på skuespilleren, som spiller mor? Er der nogen, som i det mindste vil støtte mig i, at det i hvert fald ikke er Helle Fagralid?
Jeg håber virkelig, at I vil hjælpe. Det er frygteligt frustrerende.

Ansvarlig for reklame:

Orifarm.

Klik på firmanavn for oplysninger og kontaktinfo.

2012-12-28-22:45:00
Camilla

Kommentarer:

Du kan evt. reposted dette på YndlingsReklamer.DK. Der er lidt mere trafik. :)
2012-12-29-14:30:00
Tommy

Tak for hintet :-)
2012-12-30-19:35:00
Camilla

Du har ret, det er helt sikkert IKKE Helle Fagralid. De erlyshårede begge to, men det er også den eneste lighed jeg kan se. Find et billede af Helle Fagralid via Google, hvis det ikke overbeviser den gamle, trænger han til (stærkere) briller ;-)
2013-06-12-19:13:00
Carsten

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: