Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Anti-rynkecremer

Jeg hader reklamer for cremer mod rynker, fra L'oreal, Nivea osv. Hvad fanden er der galt med rynker?! De hører med til livet! Jeg bliver harm når jeg ser disse reklamer, for de får rigtig mange mennesker til at få det dårligt med deres udseende, så kosmetikfirmaerne kan sælge deres lort på dåse, som sikkert ikke virker alligevel. Jeg vil opfordre alle til at boykotte alle anti-rynkecremer og i stedet stå ved den, du er - du bliver alligevel ikke yngre af at smøre dig med kemikalier. Jeg er selv 46 år og jeg er glad for mine rynker; jeg har ingen drøm om at se ud som en på 20 - hvorfor skulle jeg det! Det er det rene hjernevask (hvilket desuden gælder reklamer for alle andre ting også.

Ansvarlig for reklame:

L'oreal.

Klik på firmanavn for oplysninger og kontaktinfo.

2014-09-26-00:11:00
Dorte

Kommentarer:

Hørt

Derudover er deres "videnskabelige beviser" ofte et spørgsmål stille til 100 tilfældige der har fået produktet gratis og siger 70% af dem så "ja det hjalp" så er det videnskabeligt bevist, at det hjælper ?
2014-09-30-16:02:00
Anonym

ha ha, det tror jeg næppe kan kaldes videnskablige beviser. Men ved at slynge den slags "beviser" ud, har de dermed dækket sig ind, for hvis nogle skulle klage over, at "vidunder-cremerne" ikke giver resultater, kan de bare sige: "det er vi sørme kede af, men så er du blandt de 30% som vores produkt ikke virker på. Vi har jo ikke lovet at det virker på alle". -smart, vældig smart...
2014-10-10-21:55:00
Dorte

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: