Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Kaster med dej...

En kvinde står i køkkenet og ælter dej (Tilsyneladende harmløst) mens hendes intet anende mand åbner køleskabet bag hende og griber efter en Juice karton eller hvad det nu er. I det han vender sig om står kvinden truende med dejen i hånden som en boldt. Manden afventer hendes reaktion med frygt i øjnende hvor efter hun så fyre den stakkels mand ned med dejen. Alt dette efterfølges af en kommentator stemme som siger " Sports sesongen starter tidligt i Sportigan " og et eller anden tilbud kommer op på skærmen... tadaaa!

Mit spørgsmål er så... hvad fanden i helvede har den reklame med at sport sesongen starter tidligt i sportigan at gøre med mindre kvinden rent faktisk står og ælter sin fucking dej i en sportigan butik (hvilket tilsyneladende ikke er tilfældet) og hvad får hende til at kaste den store klump dej mod sin sagesløse mand hvis største forbrydelse var at drikke direkte af kartonen i stedet for at bruge et glas.

jeg forstår udmærket hvad Sportigan ville sige med reklamen i håbet om at være " HAHA " sjov. Men den virker mere åndssvag og tåbelig end sjovt og hver gang jeg ser reklamen sider jeg og tænker " fuck hvor i spilder min tid "

Konklusion: Fuck Sportigans lorte Reklame.. fat det nu i er ikke sjove.

Ansvarlig for reklame:

Sportigan.

Klik på firmanavn for oplysninger og kontaktinfo.

2006-08-28-23:00:00
Stefan

Kommentarer:

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: