Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Så stop dog det galskab

er snart træt af alle de idioter der skriver ting såsom "i er for tåbelige" "get a life" etc. Der er sågar fjolser som opretter tråde for at sige dette.

Hvis disse folk, med aaaalt for meget fritid og ingen synderlig IQ, vitterlig IKKE kan lide denne side, hvorfor skriver i så på den?

siden har til formål at BROKKE sig over reklamer. Hurra, hvorfor skulle vi så gøre andet? er det virkelig så svært at læse sidens formål?

hvis i virkelig har noget liv, så vis dette ved at forlade siden! indtil videre har disse selvudnævnte livsnydere og sofistikerede borgere ikke udvist andet end mangel på fornuft og intellekt, sammenholdt med at de har aaaaalt for meget fritid siden de render ind på sider de ikke kan lide.

Mit råd:

snup en tudekiks og smut ind på søstersiden "www.yndlingsreklamer.dk", eller brug tiden på at skrive tåbelige indlæg på DEN side. fx kunne i jo brokke jer over hvor lette de folk derinde er at narre....eller nåh nej, det kræver jo at man SELV skal tænke over reklamerne.

Ansvarlig for reklame:

idioter.

Klik på firmanavn for oplysninger og kontaktinfo.

2007-10-25-14:53:00
Ole

Kommentarer:

Hørt! ;-)
2007-10-29-08:42:00
Tommy

så er det sgu sagt :) fedt !
2007-11-25-14:19:00
mig

Kunne ikke have sagt det bedre selv!
2008-02-20-15:03:00
Sommermor

Ad, hvor er du nederen at høre på... Du er ligesom en af de der tykke mennesker med grimt tøj, som synes at det er ligemeget, hvad andre synes om en... Kikset!
2008-03-26-02:26:00
Brad

Han ER et tykt menneske med grimt tøj...
2008-04-10-16:38:00
NedmedOle

Kære Brad:

du er da vist ikke lige for klog kære ven, du lyder som en teenager der tror at det ANDRE mener om en betyder noget.

men hvad har det med denne side at gøre? Siden er ment som i sjov, så alle de folk der skriver "i er bare dumme, get a life" har jo ikke fanget pointen med siden. at du så skriver netop det, ja, det viser mere om dig end om mig.

Siden er ment som i sjov, og er ment som et sted hvor man kan brokke sig over reklamer. Hvorfor er det så man skal lade være med at gøre det, når det er sidens formål?

hvis du ikke forstår siden, så er der jo ingen pointe i at skrive herinde vel?!

det samme kan jeg sige til NedmedOle.
2008-04-11-13:35:00
Ole

Jeg kan ikke rigtig indse, at det er sjovt ar rakke andre folks arbejde ned.

Nu kender jeg af gode grunde ikke Ole's erhverv - men hvis nu vi siger, at Ole er bager - ville Ole så synes det var superfint med en side, der hed Skodbagere.dk, hvor man kunne gå ind og rakke bl.a. Ole's spandauere ned? Det tror jeg ikke på. (erstat selv ordet bager med revisor, lærer eller hvad der nu passer ind).

At have sjov på andre menneskers bekostning er det nemmeste i verden. Hvis I virkelig ville lave en sjov side, hvad så med at udveksle jokes?

Og indtil I indser det, har jeg ikke ondt af, at nogle mennesker kommer her forbi, og gør lidt grin med jer - for det er jo ikke anderledes end det I selv gør. ;)

PS: Jeg synes alle reklamer er ringe.
2008-04-11-17:56:00
Hmmm...

jeg synes ligesom du mangler hele pointen med det her: DET ER FOR SJOV!!!!!!!!

jeg bringer så lige HELE grundlaget for hadereklamer nu der åbenbart STADIG er folk der ikke helt er med på hvad det hele går ud på:

"
Velkommen til HadeReklamer.DK

Denne side er lavet med det fromme formål at forsyne de danske internetbrugere med et sted, hvor de kan få luft for den frustration, der uundgåeligt opstår i enhver borgers dagligdag, når man udsættes for elendige, kvalmende og tåbelige reklamer, som hurtigst muligt bør fjernes fra vores hverdag.
Siden er ment som et humoristisk indslag i ens hverdag og skal ikke ses som andet end en forhåbentlig sjov måde at give udtryk for sin dybe foragt for diverse r..-irreterende reklamer.

* Skifter du kanal hver gang en bestemt reklame optræder i fjernsynet?
* Er du ved at få kvalme når de synger om McDonalds i radioen?
* Ville din hverdag være meget nemmere at udholde uden den forbandede unge i libero-reklamen?
* Har du lyst til at skrige af frustration over en bestemt reklame i radioen, på tv eller i dit favorit-blad.
* Mener du at et produkt bør boykottes pga. den elendige reklame der kører for det i øjeblikket?
* Trænger du til at få luft for dine frustrationer over en bestemt reklame?
* Trænger du til at få at vide at du ikke er alene om at hade en reklame?
* Kunne du tænke dig at se, hvilke reklamer andre mennesker hader?

Kan du svare Ja til et af ovenstående punkter så er denne side lige noget for dig og vi byder velkommen til og håber du får et behageligt ophold.

Her hos HadeReklamer.DK er det muligt at fortælle om sin yndlings-hadereklame og samtidigt kommentere andre brugeres yndlings-hadereklamer."


jeg vil ikke sige mere, da dette burde sige det hele. Det er en skam at så mange har misset hele pointen med sitet, og i burde virkelig ikke tage det så seriøst som i gør. Der er ingen der vil "hænge folk ud" ingen "grin på andres bekostning" eller andre hjemmekomponerede teorier.

I tager det aaaaalt for seriøst, og har helt mistet fokus på hvad siden egentlig gik ud på.

SÅ igen, LÆS formålet med siden under "Hvem,Hvad og Hvor?" for at se konceptet som jeg har gengivet ovenfor. det burde fortælle folk hvad de skal forvente af sitet.

P.S. kan vi ikke stoppe den personlige hetz mod mig? kan slet ikke se hvad den har at gøre med sitet her, det minder mere om starten på en mudderkastning end på en ordenlig debat om sitet.
2008-04-12-02:24:00
Ole

hvorfor er det folk forstår hvad Yndlingsreklamer går ud på men ikke forstår hvad Hadereklamer går ud på?

det er to sider af samme sag, så kan slet ikke forstå hvorfor folk tager sådan på vej.
2008-04-12-02:27:00
øhhh

For at bruge jeres eget automatargument:

DET ER FOR SJOV, når folk skriver at I er nogle tabere... DET ER FOR SJOV, når der "hetzes" mod Ole (Hetz? Vorherre bevares. Du aner ikke hvad hetz er.). DET HELE ER FOR SJOV, når vi griner af jer og peger fingre. For når det er for sjov, er det helt ok. Det siger I jo selv. ;)
2008-04-14-10:01:00
Anonym

Nu skal i altså være søde ved Ole... Han kan godt være efter andre, men kommer tit til at græde, når det er ham selv der står for skud...
2008-04-14-10:08:00
Oles mor

Vil I allesammen ikke bare HOLDE KÆFT?!?! Ole skrev en comment, om at han var træt af alle de livs-løse sataner, der sidder herinde, dagligt, med alt for megen fritid, og sidder og beskylder andre for ikke at have et liv. Måske er det på tide at tage et lille smukig i spejlet, måske? Lad dog manden/drengen være.. han er ligesom alle jeg andre.

Citat fra Ole: Så stop dog det galskab

Jaa, det burde I kigge lidt nærmere på.
2008-04-14-17:36:00
Madsen

..... dette tænkte Madsen..... men han måtte alligevel selv skrive lidt, så vi kunne se hvor klog han var.*G*

P.s. Har du selv været forbi spejlet ?
2008-04-19-16:38:00
Oles mor

Synes det her er utrolig tåbeligt. Ole skriver jo ikke andet end at folk der brokker sig over siden, bare viser deres uvidenhed. Utroligt at der er så mange der ikke forstår det som han skriver, og sådan set bare giver ham ret.

endnu er der INGEN af dem der har brokket sig over siden, som SELV lyder fornuftige. Tværtimod har et kun været den ene tåbelige kommentar efter den anden.

Oles mor: du har altid været den sløveste kniv i skuffen. desværre skal det så også gå ud over Ole, som faktisk kommer med en god pointe. Du tror du gør ham til grin, men den eneste du gør til grin er dig selv. du giver drengen ret: i har tydeligvis ikke fattet noget af hvad siden handler om. du har aldrig været god til at argumentere for dine synspunkter, hvilket jo også bevises af det barnlige "hvad med dig selv" halløj.

2008-04-20-00:52:00
Oles Far

Kære husbond.. bare det at du selv giver et svar, og ikke bare logger ud, gør at du ikke er en skid anderledes. Det er er jo ikke det som Ole skriver, eller hans meninger... Men bare det at han vælger at vi skal læse hvad han synes. Det at du selv skriver her, er jo netop et af disse indlæg, mit eget incl, som Ole synes det er så "træls", og det er her jeg ikke kan følge med mere. Hvorfor bliver i ikke bare væk ?? men nej.. vi vil smide benzin på bålet, så vi selv kan blive underholdt... Jeg føler bestemt ikke at jeg er til grin, men kære husbond, du er faktisk ret tæt på.... Men underhold mig bare, hvis du ønsker at fortsætte tråden... *G*
2008-04-26-18:37:00
Oles mor

jeg kan bedst lide den helt gamle reklame med hende der ikke kan stå stille med sit hovede. vidst nok en af de første af dem.
"vi ses i Biva" siger hun og rykker med hovedet. sådaaan.
2008-04-29-13:11:00
Bente

Hvis man nu synes, at Ole er en glatnakke, og ikke kan tage det han eller andre skriver på denne side alvorliget - hvorfor skulle man så gøre hvad han beder om, og holde op med at fortælle jer, at I er fjolser?

Denne tråd er næsten endnu dummere end resten af hjemmesiden. Næsten.
2008-04-30-11:14:00
Anonym

utroligt hvad denne side kan vise om mennesket, og nutiden.

En person fortæller hvad sidens formål er, hvorefter han bliver hånet og kaldt en glatnakke. meget utroligt at folk ligefrem ønsker at have retten til at være dumme.

jeg spørger bare: Hvorfor være en komplet idiot og skrive på en side befolket med, efter eget udsagn, flere dumme folk? For at føle jeg bedre?

Hvad er grunden egentlig for at folk herinde skal kalde dem der bruger siden for idioter? det er sådan set ikke dem der bruger siden til formålet der er dumme her, det er stadig jer der vil "håne".

Gør jer selv en tjeneste, få jer et liv i stedet for at spille dumme. Vi svare kun på jeres tåbeligheder for prøve at give jer lidt ide om siden, men tydeligvis er i langt uden for pædagogisk rækkevide.

bliver sjovt at se hvor længe i gider spilde jeres tid på at skrive i denne tråd. den startede seriøs, men i spolerede den fuldstændig med jeres tåbleligheder. utroligt at det kunne lykkes for nogen som jo ikke "bruger" siden til det som var formålet.

What a sorry waste of life.

Nå, men tror hellere jeg vil smutte af og lave noget andet, der findes sjovt nok noget der kaldes VIRKELIGHEDEN, og det er vist noget ingen af jer kender til.
2008-05-01-02:37:00
Tsk tsk

Undskyld jeg siger det men, hvorfor fortsætter den her tråd? kan I slet ikke se hvad der sker?

Pt. er der nogle stykker der skriver for at fremprovokere et svar fra "brugerne" af siden, dette gøres ved at håne og skrive lidt barnlige ting. Nogle andre har så valgt at gå modsatte vej, og så skrive ligeså tåbelige ting, og bruge automatsvar, for at fremprovokere ENDNU en provokation fra de andre som "hader siden".

Utroligt at der er INGEN som har forstået dette endnu. Den ene side beskylder den anden for at være "dumme" og griner af at de "fortsætter tråden", trods de selv fortsætter med at skrive da det netop er det som den anden side vil have jer til at gøre.

Hvad med at indse at der pt. er tale om MEGET få personer der skriver? Tror næppe på at der er 20 mennesker der har skrevet alt det vås, men mere er et par stykker der skriver under et pseudonym, og så bare vil have folk til at svare.


i er alt for nemme at narre kan jeg se.
2008-05-01-02:50:00
slap dog af

porno ro gratis incontri sesso vieste casalinghe in cerca di sesso
videos porno gay online gratis racconti di sesso a scuola video porno bisex
italia video porno gratis sborrate in figa le fasi
del sesso fischia il sesso porno italiano voglio porno film gratis porno completi video porno sesso
hentai video porno di sesso sfrenato suora che fa sesso
video porno di sesso anale porno sesso in cucina video sesso vip porno amatoriale italiano privato foto
del sesso veronica maya sesso foto ragazze che fanno sesso sesso matrigna sesso stupro video videos casting porno gratis video porno gratis grandi tette la zia
fa sesso porno italiano serena grandi sesso vaginale l odore del sesso sesso in giappone film porno dvd gratis gonzo
italia porno porno anziane gratis video porno gratis la prima volta sesso
foto hard sesso italiano incesti chat sesso free porno
gratis violentata portale porno italia cerco sesso online video porno anni 80 gratis sesso a castelfranco veneto you porno gratis it sesso amatoriale al
telefono video sesso spiaggia porno gratis ragazze sesso con fimosi video sesso gratis vecchi porno totale gratis massaggi sesso milano sesso con la mamma del mio amico
2018-07-02-10:21:00
Scott

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: