Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Opret HadeReklame

BEMÆRK!!

Da spam er blevet et større og større problem har vi desværre set os nødsaget til at tage vores forbehold. Så det er nu nødvendigt at indtaste en antispam kode for at oprette reklameindslag (og kommentarer).

Her på denne side kan du fortælle os og resten af verden (Danmark :) ) hva' du mener om en bestemt reklame og det firma, der må lægge navn til den.
Når du opretter reklamen så skriv gerne i en humoristisk tone, da det er meningen, at det skal være sjovt for andre at læse. Det er jo det vi er her for :-). Du må dog gerne bruge et saftigt sprog, men vær opmærksom på, at du ikke må svine folk til. Din mening om en reklame står det dig naturligvis frit for at udtrykke, som du finder bedst. Vejledning til Opret HadeReklame finder du nederst på denne side.

Overskrift:


Firmanavn:
Indtast navn på firma, hvis det ikke optræder i ovenstående liste:


Skriv om reklamen og din mening om den:


Dit navn:


Din e-mail (Adressen vil ikke blive vist på sitet):


Tast teksten fra billedet:

Vejledning til ovenstående

Under oprettelse er det vigtigt, at du vælger firmanavn. Optræder firmanavnet ikke i listen så vælg Nyt Firma og indtast så firmanavnet i feltet nedenunder. Firmaet vil så blive oprettet automatisk og vi vil hurtigst muligt sørge for, at de relevante oplysninger om firmaet bliver lagt ind i vores database.

Der er mulighed for at lave HTML-koder i din beskrivelse af reklamen så du kan lave links og Fed skrift osv. Dog ser vi helst at brugen af HTML ikke bliver overdrevet, men links og formatering af tekst er naturligvis ok. Her er et lille lynkurses:

    Links : <a href="http://www.ditlink.her">Tekst til link</a>
    Fed skrift : <b>Tekst der skal være fed</b>
    Understreget : <u>Tekst der skal være med understreget.</u>
    Italics : <i>Tekst der skal være med italics</i>

Når du har indtastet alle relevante oplysninger (HUSK nu dit navn :) ) så trykker du blot på knappen Opret reklame. Reklamen vil nu blive oprettet og du vil med det samme få vist en side med reklamen som den vil se ud på hovedsitet. Her vil du samtidig få mulighed for at rette evt. fejl og mangler.

Din e-mail adresse vil aldrig blive vist på sitet og vil aldrig blive videregivet til 3. part. E-mail adressen er dog ikke et krav så du kan godt undlade at indtaste den.

Reklamen vil blive vist på forsiden med det samme og vil ikke længere afvente godkendelse fra en af hadereklamer.dk's redaktører.