Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Firma: TV2

fra www.tv2.dk

"TV 2 er Danmarks mest sete tv-station.

TV 2 havde premiere den 1. oktober 1988. Formålet med etableringen af TV 2 var at give danskerne et nyt tv-tilbud, bryde DRs monopol og sikre et dansk alternativ til udenlandsk tv.

TV 2s hovedkanal er public service-forpligtet. Det betyder, at TV 2 skal have en alsidig, mangfoldig og kvalitetsbetonet programflade.

TV 2 har tilknyttet otte selvstændige, regionale tv-stationer, som sender regionale nyheder og middags-tv hver dag. Regionerne leverer mod betaling også indslag og programmer til TV 2s hovedkanal.

TV 2 er baseret på en entreprisemodel, hvilket medfører, at der foretages omfattende programkøb i det danske produktionsmiljø. TV 2 producerer kun nyheds-, aktualitets- og sportsprogrammer selv.

TV 2 er alene reklamefinansieret.

TV 2 er et 100 procent statsejet aktiesselskab, men blev oprindeligt etableret som en selvejende institution. Omdannelsen til A/S er sket som et led i regeringens planer om at privatisere TV 2.

TV 2 har i dag tre tv-kanaler; TV 2s hovedkanal, TV 2 Zulu og TV 2 Charlie samt en bredbåndskanal, TV 2 Sputnik.

TV 2 har fire internet-portaler - tv2.dk, zulu.dk, charlie.dk og sputnik.dk - og tekst-tv

TV 2 har hovedsæde på Kvægtorvet i Odense og har ca. 630 medarbejdere. TV 2 sender næsten 14.000 timers tv om året. Omsætningen er ca. 1,5 mia. kr."