Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Firma: Coca-Cola

fra www.cocacola.dk

"Coca-Cola® kommer til Danmark i 1936, da Wiibroes Bryggeri i Helsingør køber retten til at tappe og sælge det. På grund af 2. Verdenskrig og de produktionsvanskeligheder det medfører, f.eks. rationering af sukker, bliver produktionen dog indstillet i 1943.

Først i 1959 kan man igen få Coca-Cola i Danmark. Denne gang er det Dansk Delikatessekompagni A/S (Dadeko A/S), som starter produktionen for markedet i Østdanmark, mens Vestdanmark først året efter får et tapperi, Wilian & Madsen i Højbjerg ved Århus. I 1980 fusionerer de to virksomheder til én: Dadeko A/S.

I 1992 overtager Carlsberg-koncernen aktiemajoriteten i Dadeko A/S, og skifter i 1998 navn til Coca-Cola Tapperierne A/S. Siden er produktionen af Coca-Cola fuldt integreret som en del af Carlsberg Danmark A/S.

Coca-Cola Tapperierne A/S samles i år 2000 i Fredericia, og dermed er al produktion af samtlige produkter fra The Coca-Cola Company i Danmark samlet ét sted. Tapperierne står for produktion, distribution, butiks-markedsføring og salg af læskedrikkene. Cirka 550 ansatte er med til at løfte de mange opgaver i et af Europas mest moderne læskedrikstapperier."

Kontakt Coca-Cola